S polno paro v novo skavtsko leto

V nedeljo, 7. oktobra, smo v Kotljah začeli novo skavtsko leto. Zbralo se nas je lepo število in veseli smo, da smo poleg starih obrazov, spoznali tudi kar nekaj novih! :)

Končno je tu - začetek novega nepozabnega skavtskega leta. V nedeljo smo se ob 15. uri zbrali skavti vseh vej, njihovi starši, bratci, sestrice in vsi novi skavtski navdušenci. Naše srečanje smo pričeli z nagovorom stegovodje, simbolnim dvigom zastav, molitvami vej in duhovno misijo, ki jo je pripravil Ravenski župnik g. Edi. Sledila je zabava z igro hišk, kjer smo se dodobra nasmejali in razgibali. 

Nato je potekal zanimiv in pester program za mlade po vejah, za starše pa smo pripravilli informativni sestanek, kjer so bolje spoznali skavtstvo. 

Seveda ni manjkalo druženja ob sladkih in slanih prigrizkih, obujanja spominov s poletnih taborov in sklepanja novih prijateljstev.

Na koncu je sledilo še presenečenje za stare člane. Kaj - pa si poglejte v galeriji spodaj. ;) 

Voditelji se že veselimo prihajajočih srečanj. Vsi, ki ste zamudili začetek skavtskega leta in si želite postati skavti, ste vabljeni na srečanja v soboto, 13.10.2018:

VOLČIČI IN VOLKULJICE (8-11 let, 3. -5. razred): Srečanje bo potekalo v Ravnah na Koroškem pri župnišču od 10.00 do 11.30 ure.

Voditelji: 

IZVIDNIKI IN VODNICE (11-16 let, 6. razred - 1. letnik): Srečanje bo potekalo v Ravnah na Koroškem v parku od 9.45 do 11.45 ure.

Voditelji:

POPOTNIKI IN POPOTNICE (16-21 let)

Voditelji:

SE VIDIMO? ;)

Dober lov! Bodite pripravljeni! Srečno pot!

Objavljeno v Galerija, Objave
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.