Izvoljeno novo vodstvo ZSKSS

V nedeljo, 6. 9. 2020, je v Krtini pri Domžalah potekal Svet Združenja, kjer smo volili novo vodstvo Združenja.

Na Svetu Združenja, ki je zaradi karantene potekal s polletnim zamikom, smo delegati vseh slovenskih stegov volili in izvolili naše novo vodstvo! 

Nekdanjemu izvršnemu odboru, načelnici Ireni in načelniku Žigi, se iz srca zahvaljujemo za vodenje v preteklih letih. 

Nekdanja načelnica Irena je v Facebook objavi strnila naslednje besede: "Danes, po 24 letih aktivnega skavtstva, 16 letih voditeljstva, 14 letih delovanja na regijski in državni ravni, 9 letih izvršnega odbora in 6 letih načelništva zaključujem aktivno skavtsko pot. Vsa leta kot trenutek. V srcu in glavi se prepletajo občutki veselja in žalosti, spominov in sedanjosti, tesnobe in olajšanja. Na obrazu se riše nasmeh in iz oči pritečejo solze.

Tega, kar mi je v vseh letih dalo skavtstvo se ne da opisati z besedami. To je tisti skavtski duh, ki veje, ki vleče, ki spreminja, ki napolnjuje.
Hvaležna sem, da sem skavtinja. Da sem na tej poti spoznala čudovite ljudi, ki še danes ostajajo prijatelji. Ljudi, ki so me izoblikovali, spremljali, bili moja opora. Moža, s katerim sva si ustvarila družino in me je vsa ta leta podpiral.

Hvaležna sem, da ste mi izkazali zaupanje in sem imela privilegij voditi največjo mladinsko organizacijo s tako srčnimi voditelji in voditeljicami, navdušenimi člani in članicami, zvestimi podporniki in razumevajočimi starši.
Hvala vsem in vsakemu posebej, za vsako skupaj premaknjeno mejo, narejen korak, pogovor. 

Vam, dragi novoizvoljeni izvršni odbor in vsem ostalim voditeljem in voditeljicam pa srečno pot in ostanite še naprej kar najbolje pripravljeni služiti!"

Novemu vodstvu, predvsem načelnici Tjaša Sušin in načelniku Nejc Kurbus tudi mi želimo vse dobro in obilo blagoslova pri delu in skrbi za našo organizacijo! 

Prav tako jima, kot tudi vsem ostalim novo izvoljenim članom, iskreno čestitamo za pogum, pripravljenost in izvolitev! 

Objavljeno v Novice
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.