Voditelji GONIMO D(A)LJE - DSV 2021

Voditelji smo se od 19. 3. do 21. 3. 2021 zbrali na državnem srečanju voditeljev, ki je tokrat potekal na daljavo. Izvršni odbor in državna vodstva so za nas pripravili program, ločen po vejah in skupinski del, kjer se nas je zbralo preko 230 skavtskih voditeljev iz cele Slovenije.

V petek smo začeli z letošnjim državnim srečanjem voditeljev po vejah. Na zoomu. Državna vodstva posameznih vej so pripravila zanimiv program, kjer smo dobili nove ideje, se družili z voditelji iz cele Slovenije, si izmenjali izkušnje in malo potarnali, da imamo že dovolj zoom srečanj in komaj čakamo, da se z našimi skavti vidimo v živo. 

V soboto popoldan je potekal skupni del za vse voditelje, kjer smo prisluhnili intervjuju z Matejem Mohoričem, ki nas je dodatno spodbudil, nad Gonimo d(a)lje. :) 

V nedeljo smo končali s skupno sveto mašo, ki jo je daroval generalni duhovni asistent Janez. 

V nadaljevanju pa sledijo odzivi naših voditeljev: 

  • Na DSV-ju je bvo ligendarno. V petek je državno vodstvo IV je poskrbevo, da je bva Nika povišana v uradno IV voditeljico, v soboto so nam po ognjiščih prprajli veliko igro z 40 skavtskimi izzivi (naše ognjišče Rutke od putke je na koncu dosegvo 3. mesto), v nedelo pa smo meli skavtsko mašo. + državno vodstvo IV je tekom DSV-ja skrbevo za oskrbo z odličnimi memeti. :)
  • Inovativno in domiselno. Kljub temu da smo morali ostati doma je bilo povezujoče.
  • Zanimivo, če prav v živo 10x bolši.
  • Prijetno in motivacijsko. Ni manjkalo kave in dobrih pogovorov. In lepih presenečenj. :) 
Objavljeno v Objave

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.