Dan spomina 2022

22022022 so posebne številke za poseben dogodek. Letošnji dan spomina praznujemo na poseben način - cel mesec februar.

Skavti 22. 2. vsako leto praznujemo dan spomina - rojstvo našega ustanovitelja Roberta Baden-Powella. Letos smo praznovanje začeli malo drugače - po Sloveniji smo na različne lokacije postavili več kot 100 točk, ki čakajo, da jih poiščemo od začetka februarja do 22. 2. 2022. 

Lokacije, ki smo jih pripravili @skavti_koroska_2:

- Pokeržnikov vrh
- Brinjeva gora
- Cerkev Sv. Križa nad Dravogradom
- Košenjak

Na izbranih lokacijah se skriva QR koda, ki vas popelje do predlagane aktivnosti oz. izziva, do obrazca, v katerega se vpišete, bolje pa boste spoznal tudi Roberta Baden-Powella. 
Skavti, ki boste osvojili vse 4 točke (veja VV vsaj 3), boste za sodelovanje prejeli tudi našitek. Tudi za tiste, ki niste skavti, se bo našla kakšna nagrada. 

Več informacij in zemljevid s točkami: https://izzivajuzivaj.si/dan-spomina/ 
Nisi skavt ali si za nas slišal prvič? Ni problema, letos praznujemo vsi. K praznovanju in iskanju točk vabimo vse, željne novih dogodivščin, vse, ki si upate podati na pot in mesec februar preživeti nekoliko drugače. In mogoče obiskati kakšen kraj na Koroškem prvič? :)  
Vabljeni, da trenutke na poti delite z nami. Označite nas na Facebooku Skavti Koroška Dva ali Instagramu @skavti_koroska_2 in uporabi ključnike #danspomina22 #spomnisename #22022022 
Objavljeno v Novice, Objave
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.